διαδραστικός πίνακας  
Διαδρατικοί πίνακες

Διαδραστικός πίνακας

Λευκός πίνακας

Λευκοπίνακας

Σμάλτου

Πορσελάνης

Μαγνητικός

Διαδραστικοί στην εκπαίδευση

Διαδραστικός στην εκπαίδευση

Αγορά διαδραστικού πίνακα

Βιντεοπροβολέας

Epson

Benq

Hitachi

Sony

Optoma

Projector

Intearactive board

Interactive whiteboard

Διαδραστικοί Projector

Διαδραστικοί προτζέκτορ

Λάμπες βιντεοπροβολέα

Λάμπα projector

Λάμπα βιντεοπροτζέκτορ

Εκπαιδευτικά λογισμικά

Διαδραστικά λογισμικά

Περίνθου 21 Ν.Ιωνία Μαγνησίας, ΤΚ: 38445, Τηλ: 2421102005,

Φαξ: 2421100519, info@b2bexperts.gr

Λάμπες

Projector


Ζητήστε Προσφορά

Γνήσι ε ς

Συμβατές

ProjectorLamps

Εκπαιδευτικοί Σύνδεσμοι

Εορτολόγιο  
Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής B2Bexperts
Αρχική Προσφορές
Η B2Bexperts στο Facebook B2Bexperts Επικοινωνήστε μαζί μας με email B2Bexperts καλέστε μας στο τηλέφωνο B2Bexperts βρείτε μας στον χάρτη

Η νέα σειρα 4187W-PLUS της Traceboard έρχεται για να ολοκληρώσει όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν από έναν εκπαιδευτικό, συνδυάζοντας όλα τα ωφέλη της διάδρασης αλλά και ενός λευκού πίνακα μαρκαδόρου.

Το στιβαρό απόλυτα ανθεκτικό υλικό από ατσάλι, η υψηλή ταχύτητα λειτουργίας,  η υψηλή ανάλυση και η νέα έκδοση  του λογισμικού δημιουργίας μαθημάτων - παρουσιάσεων, η χρήση και ως λευκού πίνακα μαρκαδόρου είναι μερικά από  τα βασικά πλεονεκτήματα που τον κατατάσουν πρώτο στην κατηγορία του.Ταχύτητα Λειτουργίας 500f/s , χρησιμοποιήστε ή γράψτε στον πίνακα όσο γρήγορα θέλετε, ο πίνακας θα ανταποκριθεί σε πραγματικό χρόνο χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.
Λογισμικό Book Ver3  Χτίστε εύκολα μαθήματα και παρουσιάσεις με το λογισμικό που συνοδέυει τον πίνακα και τις νέες δυνατότητες που προσφέρει μέσα από ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον πλήρως μεταφρασμένο στα Ελληνικά,

συνδυάστε εφόσον επιθυμείτε και οποιοδήποτε άλλο λογισμικό ή αρχεία διαθέτετε πάνω από τον πίνακα δείχνοντας όσα περισσότερα πράγματα επιθυμείτε για το μάθημα σας και τις παρουσιάσεις σας.
Δέκα  Σημεία Αφής, με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ο πίνακας μέχρι και με 10 άτομα ταυτόχρονα, δημιουργώντας ομαδικές δραστηριότητες.

Ονομαστική Ανάλυση 32768 Χ 32768, Χρησιμοποιήστε το υλικό σας με μεγάλη λεπτομέρεια και πατήστε ακριβώς εκεί που θέλετε χωρίς κανέναν ιδιαίτερο κόπο.


T4182SS

Επιφάνεια Εργασίας: Σκληρό άκαμπτο ατσάλι απόλυτα ανθεκτικό με ειδική επίστρωση του πασίγνωστου υλικού e3 Polyvision που προσφέρει ισόβια εγγύηση στην επιφάνεια για την καθαριότητα από μαρκαδόρους πίνακα.

Διαδραστικός Πίνακας Αφής Traceboard 4187W-Plus ten , Διαδραστικός και Λευκοπίνακας ΜαρκαδόρουTraceboard4187WPlusTenSS2
Υψηλή Ταχύτητα
Υψηλή Ανάλυση
32 Κουμπιά Συντόμευσης
Όλα τα μοντέλα των διαδραστικών πινάκων, εύκολα στις καλύτερες Τιμές της αγοράς και με πλήρη πανελλαδική υποστήριξη πριν και μετά την  Πώληση από την B2Bexperts, ειδικά διμαορφωμένες τιμές για σχολεία και συλλόγους