διαδραστικός πίνακας  
Διαδρατικοί πίνακες

Διαδραστικός πίνακας

Λευκός πίνακας

Λευκοπίνακας

Σμάλτου

Πορσελάνης

Μαγνητικός

Διαδραστικοί στην εκπαίδευση

Διαδραστικός στην εκπαίδευση

Αγορά διαδραστικού πίνακα

Βιντεοπροβολέας

Epson

Benq

Hitachi

Sony

Optoma

Projector

Intearactive board

Interactive whiteboard

Διαδραστικοί Projector

Διαδραστικοί προτζέκτορ

Λάμπες βιντεοπροβολέα

Λάμπα projector

Λάμπα βιντεοπροτζέκτορ

Εκπαιδευτικά λογισμικά

Διαδραστικά λογισμικά

Περίνθου 21 Ν.Ιωνία Μαγνησίας, ΤΚ: 38445, Τηλ: 2421102005,

Φαξ: 2421100519, info@b2bexperts.gr

Λάμπες

Projector


Ζητήστε Προσφορά

Γνήσι ε ς

Συμβατές

ProjectorLamps

Εκπαιδευτικοί Σύνδεσμοι

Εορτολόγιο  
Ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής B2Bexperts
Αρχική Προσφορές
Η B2Bexperts στο Facebook B2Bexperts Επικοινωνήστε μαζί μας με email B2Bexperts καλέστε μας στο τηλέφωνο B2Bexperts βρείτε μας στον χάρτη


Είναι αλήθεια πως ένα ποσοστό  εκπαιδευτικών έχουν έρθει συχνά αντιμέτωποι με τα παραπάνω ερωτήματα.

Για την B2Bexperts, η εκπαίδευση πάνω σε διαδραστικούς πίνακες ,  εκπαιδευτικό εξοπλισμό και λογισμικό είναι ο θεμέλιος λίθος για την σωστή διεξαγωγή των μαθημάτων σας με τις νέες τεχνολογίες της διάδρασης.

Σε όλους τους πελάτες μας στεκόμαστε πάντα δίπλα τους υποστηρίζοντας τους και ενημερώνοντας τους κατάλληλα για όσο διάστημα χρειαστεί ακόμη και μετά την πώληση ώστε κάθε μέρα διδασκαλίας πάνω στον διαδραστικό πίνακα, να είναι αξιοποιήσιμη από εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές.


Η απάντηση λοιπόν στα παραπάνω ερωτήματα έρχεται με μια ολοκληρωμένη σειρά πακέτων άρτιας κατάρτισης του εκπαιδευτικού σας προσωπικού  πάνω σε χρήση διαδραστικών πινάκων και εκπαιδευτικού εξοπλισμού.


Η εκπαίδευση η οποία σας παρέχουμε, βασίζεται πάνω σε πρακτικές εφαρμογές και παραδείγματα δημιουργίας πλάνων μαθημάτων (Lesson plans) με το υφιστάμενο λογισμικό που συνοδεύει κάθε πίνακα, δουλεύοντας το ανεξάρτητα ή/και παράλληλα με τυχόν δικό σας εκπαιδευτικό υλικό (ηλεκτρονικά αρχεία pdf,doc, σημειώσεις ψηφιακές ή χειρόγραφές , jpg , bmp  κλπ).


Επίσης θα σας  ενημερώσουμε για το πως μπορείτε να αξιοποίησετε κάποιες ενδιαφέρουσες πηγές στο internet αντλώντας εκπαιδευτικό υλικό και προσαρμόζοντας το πάνω στο μάθημα σας.


Τα πακέτα εκπαίδευσης που προσφέρει η B2Bexperts πάνω σε διαδραστικούς πίνακες δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αφού ένα πλάνο μαθήματος φτιάχνεται εύκολα γρήγορα και απλά ακόμη και εν ώρα διδασκαλίας.


Παρουσιάστε ένα ζωντανό υλικό στους μαθητές σας και κερδίστε την απόλυτη προσοχή τους πετυχαίνοντας παράλληλα πολύ μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας στην κατανόηση του μαθήματος.